Тези хора притежават дискретността на Везните и задълбочеността на Скорпиона. Те

...
Тези хора притежават дискретността на Везните и задълбочеността на Скорпиона. Те
Коментари Харесай

Родени между Везни и Скорпион (18 – 25 октомври): Силни и отлични лидери, които знаят как да сбъдват мечти

Тези хора имат дискретността на Везните и задълбочеността на Скорпиона. Те са мощ, с която всеки би трябвало да се преценяват. Те имат толкоз мощна и одобрена персона, че би трябвало да внимават да не станат прекомерно окуражени, което да ги подтиква да упорстват единствено на своето.

 родени сред Везни и Скорпион

Везните се ръководят от интелекта, до момента в който Скорпионът се ръководи от мощни и дълбоки страсти. 

Преходът сред двете зодии, cимвoлизиpa тъpceнeтo нa хубостта, както у хората, по този начин и във всичко в близост. Интелигентността и нарасналата емоционалност, вътрешната мощ и зашеметяващата сила, която излъчват вършат хората, празнуващи рожден ден сред 18 и 25 октомври, изключително привлекателни за другите и мощно мечтани от противоположния пол.

Перфектната преценка и увереност им разрешават да реализират задачите си. Те са доста взискателни към себе си и към другите, постоянно страстите имат преимущество пред разсъдъка, само че представителите на родените сред Везни и Скорпион съумяват бързо да се овладеят. Това са хора на изкуството, действието, интензивността, постоянно стремящи се напред към задачата.

Освен това от време на време е мъчно за другите да се оправят с тяхната висока просветеност, убеденост, шеговитост и прелест.

Тези хора са въплъщение на справедливостта и възмездието, съгласно постъпките.

В зоната на своето въздействие съчетават стремящия се към баланс въздушен детайл на зодия Везни с водния детайл на интензивния Скорпион. В резултат на подобен синтез на детайлите поражда дисбаланс в интелектуалната сфера, породен от остатък от усеща, подбудени от пристрастеностите на Скорпиона, поради което им е по-трудно да поддържат баланс.

Родени сред Везни и Скорпион са същински търсачи, заради въздействието на естественото любознание на Везните съчетано с желанието на Скорпиона да откри истината. Те не могат да живеят без истината и по тази причина са подготвени да положат всички старания, с цел да схванат това, което търсят.

Търсачите съвсем постоянно намират метод да доближат задачата си или, както обичат да се показват, своята истина. Потенциалът на тези хора е голям, единствено би трябвало доста да се пазят да не попаднат в ограничаването на мисленето. Естествената природа на търсачите може да бъде много изобретателна, в случай че открият баланса между обвързаност и обич.

 родени сред везни и скорпион

Родени между Везни и Скорпион: персонален живот 

Личният им живот е цялостен с любовни случки, пътят им е посипан с голям брой покорени сърца. Ярка харизма, импулсивност и вътрешна мощ, тези качества ги вършат респективни личности за тези, които поддържат връзка с тях. Но все пак, в отношенията си с другите те вършат ясна разлика сред страст и пристрастеност, основавайки връзките си върху едното или другото.

Те могат да живеят доста щастливо без суетенето си и даже като цяло тези хора не се нуждаят от никого в близост. Поне това е усещането, което основават, когато хората виждат отношението и държанието им.

Хората родени сред Везни и Скорпион копнеят за съвършенство, желаят връзка, сътрудник, с който да споделят всичко, някой, който да стои до тях в сложни моменти.

Хората родени в интервалът 18 – 25 октомври са интелигентни ценители.  

Родените сред Везни и Скорпион са много силни персони, изключително в случай че съумеят да реализират баланс сред интелектуалната и прочувствената страна на своята персона.

Много мощни и обичливи и това ясно си проличава в връзките им.

Те постоянно имат нужда да стигнат до дълбините на всяка обстановка и ще бъдат доста по-щастливи, в случай че съумеят да овладеят критикът в себе си и просто да се провиснал.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР